Poziv za sjednicu Odbora 07.01.2010.godineRedovna sjednica Odbora UPND - 04.06.2009.Proširena tematska sjednica 08.05.2009.Redovna sjednica Odbora UPND - 07.04.2008.Redovna sjednica Odbora UPND - 27.02.2008.
 
 
UPND-Home
O nama
•  Riječ predsjednika
•  Istorijat
Zadaci i djelatnost
Organi
Propisi
Korisni linkovi
Kontakti
Arhiva sjednica Odbora UPND
Pristupnica
Galerija slika

Prijava za članove



 

Zaboravili ste podatke?
Servisi za članove

Riječ predsjednika

Poštovani posjetioci,
Dobrodošli na  internetsku stranicu, Udruženja prometnika naftnih derivata Federacije BiH, Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH.

Tradicija udruživanja u Bosni i Hercegovini je rasla  na bogatom i plodnom tlu naše istorije. Udruživanje, kao tradicionalna odlika bosanskohercegovačkog čovjeka, radi zaštite i unaprjeđenja zajedničkih interesa seže nekoliko vijekova unatrag.
Rukovođeni tim ciljem, prometnici naftnih derivata u Federaciji Bosne i Hercegovine su se odlučili udružiti u jednu asocijaciju .

Danas,  s pravom mogu reći  da je UPND, kao organizacija,  stasala  u instituciju koja u partnerskom odnosu sa zakonodavnom i izvršnom vlašću te svojim intenzivnim aktivnostima i brojnim inicijativama uspješno štiti sve članove, te zastupa njihove interese.
Kako je naš glavni cilj promovisanje i zaštita interesa distributera naftnim derivatima u F BiH, posebnu pažnju smo posvetili i unapređenju odnosa s javnošću, jer samo kvalitetnom komunikacijom sa svim značajnim internim i eksternim medijima možemo postići uzajamno uvažavanje.

Upravo stoga, pokrenuli smo  institucionalni portal ( u okviru web portala Privredne komore F BiH) koji će , prije svega, našem postojećem i budućem članstvu još više približili sve naše aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje njihova poslovanja.
Naša namjera je da  ovaj portal postane centralni informativni i poslovni servis, u ovoj djelatnosti F BiH,  koji će pružati više korisnih informacija  nego što je to bilo do sada.
Naše nove stranice na www.kfbih.com  će nadamo se, svim ostalim zainteresiranima – kako postojećim tako i potencijalnim poslovnim partnerima, institucijama iz zemlje i inostranstva, našim aktuelnim kao i potencijalnim članicama, kao i predstavnicima medija, od sada ponuditi više informacija.

Predsjednik UPND
Ahmetlić Izudin dipl.ing.

 
 
 
 
 
 
Home |

Copyright © 1999 - 2008 Privredna / Gospodarska komora Federacije BiH -  All rights reserved
design and development DWS and DSD Feb 2008